Praegu on väga hea aeg, sest aias on igasugu maitsvad köögiviljad korraga valmis. Veidi liha juurde ja ongi toitev ning tervislik õhtusöök valmis. Täna valmistasin õhtusöögiks nami-nami retsepti järgi ahjuroa, kõrvale veel riisi.
Koguseid ma kirja ei pane, sest kõike saab panna nii palju või nii vähe kui teile meeldib.
sibul
paprika
suvikõrvits
tomat
porgand
oliiviõli
kanafilee
soola
must pipar
Laota tükeldatud aedviljad suurde madalasse ahjuvormi, nii et aedviljadel oleks piisavalt ruumi - kui vorm on aedviljadele liiga 'kitsas', siis küpseb roog aeglasemalt. Vala peale oliivõli ja sega, nii et kõik aedviljad on kergelt õlised.
Tõsta kanatükid vormi. Maitsesta kõik pannil olev soola ja pipraga, piserda kanatükkidele veidi oliivõli.
Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 35 minutit, kuni aedviljad on pehmed ja kanafileed kuldsed.
2 kommentaari:
Hea idee ! Ei tea, kas kartulid ka sobiksid veel juurde? Oleks kogu kupatus üheskoos ja ei peaks ei riisi ega kartuleid eraldi juurde keetma
arvan et kartul sobiks juurde küll, aga siis peaks need üsna väikesteks tükkideks lõikama, muidu jäävad tooreks kuna köögiviljad võiksid krõmpsud jääda. aga kartuli, kapsa,kaalika ja porgandiga on juba ühepajatoit mida saab väga edukalt ahjus teha ju :)
Postita kommentaar