13 juuli 2010

Moosid 2010

Suvi on aeg kus tuleb tahes tahtmata köögis toimetada, sest marjad ja muud aiasaadused valmivad ning need tuleb talveks purki-karpi panna.
Mõtlesin sellesse postitusse märkida, kui palju ma moose sügavkülma ja sahvrisse panen, et siis järgmisel aastal teaks mida tuleks rohkem või mida vähem teha

* 1 l kiivi-rabarbrimoosi 
* sügavkülmutaud rabarbereid 5*300 g
* keedumoosi maasikatest-vaarikatest ma ei teinud juurde, sest eelmisest aastast on päris palju alles
* maasikatoormoosi sai sügavkülma 20*500 ml
* sügavkülma terveid maasikaid ca 4 kg
* keetsin liitri maasika-piparmündimoosi
* 1 liiter kirsimoosi
* vaarikatoormoosi 22*500 ml
* sügavkülma terveid vaarikaid 6*750 ml
* musti- ja punaseid sõstraid sügavkülmutasin mõlemaid 1 liitri
* 3 l punasesõstratarretist
* 3 l külmutasin mustsõstra toormoosi
* terveid tikreid külmutasin 3 l
* 5 l sügavkülmutaud mustikamoosi + 2 l terveid mustikaid
* 3 l keedetud mustika-vaarikamoosi
* 15 l õunamoosi
*  3 l kõrvitsa-apelsinimoosi


Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.