Mõtlesin sellesse postitusse märkida, kui palju ma moose sügavkülma ja sahvrisse panen, et siis järgmisel aastal teaks mida tuleks rohkem või mida vähem teha
* keedumoosi maasikatest-vaarikatest ma ei teinud juurde, sest eelmisest aastast on päris palju alles* maasikatoormoosi sai sügavkülma 20*500 ml
* sügavkülma terveid maasikaid ca 4 kg
* keetsin liitri maasika-piparmündimoosi
* 1 liiter kirsimoosi
* vaarikatoormoosi 22*500 ml
* sügavkülma terveid vaarikaid 6*750 ml
* musti- ja punaseid sõstraid sügavkülmutasin mõlemaid 1 liitri
* 3 l punasesõstratarretist
* 3 l külmutasin mustsõstra toormoosi
* terveid tikreid külmutasin 3 l
* 5 l sügavkülmutaud mustikamoosi + 2 l terveid mustikaid
* 3 l keedetud mustika-vaarikamoosi
* 15 l õunamoosi
* 3 l kõrvitsa-apelsinimoosi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar