24 juuli 2011

Kurgi-jogurti külmsupp

Ma pole kunagi eriline külmsuppide austaja olnud, aga kuna vahepeal olid tõeliselt palavad ja just nn. külmsupi ilmad, siis sai proovitud üht kiirelt valmivat ja minu meelest vägagi maitsvat supikest. Kui jogurtit veidi vähem panna, siis sobib see supp ideaalselt ka dipikastmeks.


Neljale:
2 värsket kurki
5 küünt küüslauku
2 tl veiniäädikat
2 spl toiduõli
1 tl soola
1 l maitsestamat jogurtit
suur kimp tilli

Koori ja riivi kurgid ning küüslauk, haki till. Sega juurde ülejäänud ained ning lase enne sööma asumist külmikus maitsetuda, nii 15 minutit. 

Retsept retseptivihikust "Pereköök", juuli 2005

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.