Mõnusad tomatid, mida saab valmistada nii ahjus kui grillil. Sobivad ideaalselt grillitud liha kõrvale või ka iseseisvalt näiteks koos saiaga söömiseks.
Neljale:
4 suurt tomatit
1 dl riivitud parmesani
2 sl riivsaia
värsket hakitud basiilikut ja
peterselli
meresoola
purustatud musta pipart
2 küüslauguküünt (hakkida)
1 dl riivitud parmesani
2 sl riivsaia
värsket hakitud basiilikut ja
peterselli
meresoola
purustatud musta pipart
2 küüslauguküünt (hakkida)
külmpressitud oliiviõli
Lõika tomatid paksudeks viiludeks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või ühekordsele fooliumist grillalusele. Maitsesta meresoola ja pipraga ning nirista peale oliiviõli. Sega omavahel riivitud parmesan, riivsai, purustatud küüslauk ja hakitud ürdid. Puista segu tomativiiludele.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit või grillil 5-10 minutit, kuni tomatid on pealt kaunilt kuldsed.
Lõika tomatid paksudeks viiludeks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või ühekordsele fooliumist grillalusele. Maitsesta meresoola ja pipraga ning nirista peale oliiviõli. Sega omavahel riivitud parmesan, riivsai, purustatud küüslauk ja hakitud ürdid. Puista segu tomativiiludele.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit või grillil 5-10 minutit, kuni tomatid on pealt kaunilt kuldsed.
Retsept nami-namist
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar