22 jaanuar 2010

Marineeritud kõrvitsad

Marineeritud kõrvitsad on meie laste lemmikud ja neid süüakse alati hea meelega. Niisama paljalt otse purgist :)

1 kg puhastatud kõrvitsakuubikuid
1 l vett
200 g suhkrut
2 spl äädikat (30%)
5 tera nelki, vürtsi
1 kaneelikang

Lõika kõrvits sektoriteks, puhasta seemnetest ja seejärel koori sektorid ning lõika väikesteks kuubikuteks.
Sega potis vesi, suhkur ja maitseained ning kuumuta keemiseni, lisa äädikas. Lisa kõrvitsatükid ja keeda tasasel tulel, kuni kõrvitsatükid muutuvad läbipaistvaks. Kalla kuumalt pastöriseeritud purkidesse ja kaaneta.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.