29 jaanuar 2010

Koorikleivad

Mulle maitseb hirmsasti leibade juures just koorik, aga kahjuks pole ma ainus meie peres kellele see meeldib :D Seepärast teen ma ka nn. koorikleibasid. Teen nii nagu tavalistki leiba ainult teen taigna veidi kõvema ning lisan köömneid ja küpsetan 220* juures umbes 30-40 minutit. Need leivakesed on mõnusad krõbedad ja minu meespere nimetab neid "laevakuivikuteks" :)  Eriti head on need leivakesed supi kõrvale.





Ja muffinipannis olen ka leivataignast kukleid küpsetanud.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.