
Keetsin täna kondenspiima ja siis tekkis tahtmine midagi põnevat katsetada. Lisasin hulka šokolaadi ja pähkleid ning tulemuseks mõnus saiakate Nutella kreemi asemel.
1 purk kondenspiima
50 g tumedat šokolaadi (Fazeri blokkšokolaadi)
50 g sarapuupähkleid
Keeda kondenspiim tavalisel viisil või kasuta poest ostetut (kuumuta keemiseni). Kuuma kondenspiima hulka sega šokolaaditükid, lase sulada (ära keeda). Riivi pähklid ja rösti veidi kuumal pannil (nii on pähkli maitse intensiivsem), vala kuumalt kreemi hulka. Sega hoolega läbi ning vala kaanega suletavasse purki ning lase jahtuda. Säilita külmikus, kinnises purgis (õhu käes kuivab ära).
Söö näiteks saiaga või küpsistega, eriti suured maiasmokad söövad lusikaga otse purgist :D