Põhi:
150 g nisujahu
50 g kaerakliisid
75 g võid
veidi soola
0,5 dl suhkrut
1 väike muna
Täidis:
2 muna
1,5 dl suhkrut
400 g kohupiima
2 dl rõõska koort (35%)
1 pakk vaniljepudingupulbrit (RUF)
1 väike purk virsikukompotti
Sega taigna-ained kiirelt ühtlaseks ning suru 24 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja äärtele, pane külma seisma ning samal ajal valmista täidis.
Vahusta munad suhkruga, mikserda juurde kohupiim ning kergelt vahule klopitud rõõsk koor. Sega juurde pudingupulber. Vala täidis taignale ning kaunista pealt nõrutatud ja viilutatud virsikutega.
Küpseta eelkuumutatud ahjus 180-kraadi juures 40-50 minutit.
Lase enne söömist jahtuda, parim külmkapikülmalt.
2 kommentaari:
Üks Eesti parimaid toidublogijaid. Ja seda just seetõttu,et sinu toidud ja küpsetised on lihtsad, toorained lihtsatele inimestele kättesaadavad ja üldjuhul lastele maitsevad! Jätka samas vaimus!
PS. Väga hea kook:)
tänan kiidusõnade eest! eks ma üritan ka edaspidi jääda lihtsate koduste ja lastesõbralike toitude juurde
Postita kommentaar