24 jaanuar 2011

Šokolaadikringlikesed

Nii nagu suhkrukringlidki kadusid needki küpsised taldrikult kiiremini kui mul küpsetamiseks aega kulus.

50 kringlikest 
100 g pehmet võid
1 dl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
1 muna
225 g jahu
2 spl kakaod

Glasuur:
100 g šokolaadi 

Mikserda toasoe või suhkruga vahule, lisa vanilje ja muna ning mikserda ühtlaseks. Sega juurde jahu ja kakao ning aseta taigen pooleks tunniks külmkappi tahenema.
Vooli taignast kringlikesed ja küpseta neid 200-kraadises ahjus 10 minutit. Lase restil jahtuda.
Jahtunud kringlikesed kasta sulašokolaadi sisse (soovi korral võid veel nonparelle vms peale puistada) ja lase jahedas hanguda.

Retsept raamatust "Schokolade"

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.