1 tordipõhi
immutamiseks: veega segatud konjakit
Võikreem:
200 g võid
100 g kondenspiima
100 g tuhksuhkrut
2 spl kakaopulbrit
1 tl vanillisuhkrut
2 spl konjakit
Trühvlipuru:
2 spl kakaopulbrit
65 g tuhksuhkrut
vett
Kaunistusteks:
50 g võid
2 spl kondenspiima
2 spl tuhksuhkrut
toonimiseks punapeedimahla
Biskviit valmista eelmisel päeval.
Võikreemi ained (peaksid kõik olema toatemperatuuril) vahusta mikseriga või hõõru puulusikaga ühtlaseks kreemiks.
Trühvlipuru jaoks sega tuhksuhkur ja kakaopulber, lisa veidi vett (esialgu paar supilusikatäit) ning hõõru ühtlaseks sõmeraks puruks.
Lõika biskviit kolmeks kettaks, aseta esimene serveerimisalusele, niisuta veega segatud konjakiga ning kata kolmandiku võikreemiga. Toimi samamoodi ka teise ja kolmanda kettaga. Kata tort pealt ja külgedelt korralikult võikreemiga ning seejärel trühvlipuruga.
Kaunista võikreemist lilledega.
Lõika biskviit kolmeks kettaks, aseta esimene serveerimisalusele, niisuta veega segatud konjakiga ning kata kolmandiku võikreemiga. Toimi samamoodi ka teise ja kolmanda kettaga. Kata tort pealt ja külgedelt korralikult võikreemiga ning seejärel trühvlipuruga.
Kaunista võikreemist lilledega.
Retsept blogist Toidutegu
2 kommentaari:
Juba nostlgia pärast peaks seda torti tegema. Tuleb mõni tähtpäev ära oodata. Väga noobel näeb Su tort nende väikeste roosade tutsakatega välja. Kreemiroosidele teeb silmad ette.
Mulle ka see tort väga maitseb, aga kreemiroosid tekitavad tõesti õõva. Vanasti kaunistati nendega õnnetuseks peaaegu kõiki torte.
Postita kommentaar