11 aprill 2011

Autoga tort

Selle tordi tegin ma oma poja 7.sünnipäeva puhul lasteaeda viimiseks. Ladusin kihiti nii heledaid- kui šokolaadiküpsiseid ja virsiku-kohupiimkreemi, pealt kaunistasin vahukoore ja šokolaadiga. Auto on punaseks "värvitud" vaarika toormoosiga.


5 kommentaari:

Jaanika ja Signe ütles ...

Palju õnne Joosepile ja emale ka! Sügisel siis koolipoiss!

Liilia ütles ...

just-just, juba kooli! Aitähh heade soovide eest ka!

kardemon ütles ...

palju õnne!!! üks küsimus ka: plaan teha samuti üks tort moosiga maalitud pildiga :) kui kaua see moos seal ilus püsib? pean torti 100 km transportima... et kas tasub maaling enne ära teha või peaks moosi kaasa pakkima ja enne lauale panekut selle lisama?

Liilia ütles ...

moos püsib väga hästi peal, oluline on et šokolaadiga tehtud kontuurid oleksid piisavalt paksud ja tihedalt vastu kreemi. Moos ei tohi olla liiga vedel ja seda tuleks panna pigem õhemalt kui kuhjaga. Seistes moos kuivab veidi ja püsib isegi paremini. Mina teen tavaliselt tordid eelmisel õhtul valmis.

kardemon ütles ...

tänud!!!

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.