tag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post7922833813077665174..comments2023-11-05T12:21:08.344+02:00Comments on Köögitoimkond: Maiasmokkadele: šokolaadi-pähklikreemLiiliahttp://www.blogger.com/profile/16007998313090292904noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post-40785629221334345842010-03-04T22:28:26.399+02:002010-03-04T22:28:26.399+02:00mul ei ole köögikombaini, muidu prooviks!mul ei ole köögikombaini, muidu prooviks!Liiliahttps://www.blogger.com/profile/16007998313090292904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post-18350256987262309232010-03-04T20:51:02.641+02:002010-03-04T20:51:02.641+02:00mina soovitaks pähklid hoopis köögikombainiga past...mina soovitaks pähklid hoopis köögikombainiga pastaks teha-st et esialgu hakib masin pähklid ja ühtäkki, võluväel eraldub pähklitest õli-see on kergem ja niimoodi tehakse ka pähklimäärdeidAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post-66128639319342667732010-03-02T16:25:06.754+02:002010-03-02T16:25:06.754+02:00Sellest kogusest mis siin kirjas ei tule kuigi pal...Sellest kogusest mis siin kirjas ei tule kuigi palju kreemi s.t ei säiligi kaua, saab enne otsa :) Aga ma arvan et ta säilib toatemperatuuril ka umbes nädala, sest siin sees pole ju midagi mis kiiresti halvaks läheb (kondenspiim sisaldab nii palju suhkrut et sellega ei juhtu nädalaga midagi) kauem ei soovita hoida, sest pähklid muutuvad ehk kibedaks. Aga külmikustki võttes on ta selline saiale määritav, kuigi võiks olla pehmem.<br />Riivisingi pähkleid riiviga ja minu meelest on näiteks leiva riivimine raskem töö :) mul pole ühtki sellist masinat millega riivida või jahvatada :(, aga arvan et võib muidugi kohviveskiga seda teha, sest minul on tuntavad pähklitükikesed sees, aga kui saaks peenemaks jahvatada siis oleks veel kreemisem.<br />Tasub proovida, kuigi see pole ehk nii kreemine kui poes müüdavad, aga veidi tervislikum küll.Liiliahttps://www.blogger.com/profile/16007998313090292904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post-91182491481230592212010-03-02T16:09:10.859+02:002010-03-02T16:09:10.859+02:00mnjämm.... oleme poes alati ummikus, et millist šo...mnjämm.... oleme poes alati ummikus, et millist šokolaadikreemi osta, et see võimalikult naturaalne oleks. nüüd teem ka ise!!! kaua see säilida võiks? toatemperatuuril purgis hoidmine (et mõnus pehme oleks koguaeg)tuleks kõne alla??? ja kuidas sa pähkleid riivisid? lasid läbi mingi masina? see tundub kõige tüütum osa olevat kui peaks ükshaaval riivima.... kohviveskiga kuidas jääks?kardemonhttps://www.blogger.com/profile/16882395931045448705noreply@blogger.com