tag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post8087570582468786211..comments2023-11-05T12:21:08.344+02:00Comments on Köögitoimkond: BoršLiiliahttp://www.blogger.com/profile/16007998313090292904noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post-54980335116442867602010-02-10T22:21:25.154+02:002010-02-10T22:21:25.154+02:00tegin eile ühe purgi suppi...sült oli ka külmkapis...tegin eile ühe purgi suppi...sült oli ka külmkapis aga alles nüüd loen... aga tänud!kardemonhttps://www.blogger.com/profile/16882395931045448705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post-31102537418860764952010-02-09T08:51:05.121+02:002010-02-09T08:51:05.121+02:00Seekord lisasin ühe kausi sülti :) muidu olen tein...Seekord lisasin ühe kausi sülti :) muidu olen teinud ka isetehtud frikadellidega või külmutatud puljongiga. Keedan seda umbes korra kuus ja osa tarvitame kohe ära, nädalake seisab tavakülmikus ka, aga mõne osa külmutan. Laste kõrvalt pole aega alati turul käia ja värsket liha osta.Liiliahttps://www.blogger.com/profile/16007998313090292904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354940559122450602.post-51621395707171704282010-02-09T00:08:22.041+02:002010-02-09T00:08:22.041+02:00meil ka kodus sellist purgisuppi. mehe sugulane va...meil ka kodus sellist purgisuppi. mehe sugulane varustas. kas Sa lihapuljongi oled ka kuidagi hoidistanud? (sügavkülmutanud vms...) ma ei oskagi muudmoodi lihalist lisada kui konservi panna... eraldi purgisupi tegemiseks aga liha hautada pole päris see "hea ja kiire"...kardemonhttps://www.blogger.com/profile/16882395931045448705noreply@blogger.com